28.05.2019 — 11:51

Франківщина запрошує на фестиваль Underhill

З метою відродження, поширення, пропагування і розвитку української культури і туризму, національних традицій, звичаїв і обрядів, зміцнення міжнародних і міжрегіональних зв’язків 15-16 червня в Івано-Франківській області відбудеться Міжнародний фестиваль «Underhill European Music Festival».

Фестиваль стане великомасштабною культурною подією міжнародного значення, започаткованою з метою зближення культур Єдиної Європи. Це -потужний інструмент культурної дипломатії, майданчик для зустрічей митців, бізнесменів і політиків, не лише країн Європейського Союзу, а й усього світу.

У програмі фестивалю у режимі нон-стоп вдень і вночі працюватимуть З сцени UnderDay, UnderNight та UnderGround, на яких заплановано виступи кращих аматорських та професіональних колективів України і закордону (Оля Полякова, MOZGI, Dzidzio, Бумбокс, Друга Ріка, СКАЙ, СКРЯБІН, Арсен Мірзоян, Ferry Corsten, James Zabiela, ARTBAT, APHRODITE, Nadav Dagon, Без Обмежень, Іван Navi, Yuko та інші).

Упродовж всіх фестивальних днів відбуватимуться виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Головною фішкою кожного дня фестивалю стане незабутнє авіашоу від Baltic Bees jet team – Латвійської авіаційної групи вищого пілотажу.

Фестиваль прагне зібрати творчих людей, які вміють побачити, показати і розповісти про Україну, як про державу високого Духу і давніх традицій.

Детальніше на сайті: https://underhill.dance/

У разі необхідності отримання додаткової інформації просимо звертатися до організаторів Фестивалю – Іван Ліщук, тел. 0672243649.