17.06.2016 — 08:59

Відбулося засідання комісії щодо вивчення ситуації, пов’язаної з діяльністю ТОВ «Центр інноваційно-будівельних технологій»

16 червня під головуванням т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного відбулося засідання комісії щодо вивчення ситуації, пов’язаної з діяльністю ТОВ «Центр інноваційно-будівельних технологій» (м. Дунаївці). У роботі комісії взяли участь представники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськість. Також на засідання було запрошено керівництво підприємства.

IMG_1134

ТОВ «Центр інноваційно-будівельних технологій» займається виробництвом теплоізоляційних плит з екструдованого пінополістиролу. Місцеві жителі стверджують, що господарська діяльність підприємства негативно впливає на навколишнє середовище та стан їхнього здоров’я.

На даний час за рішенням суду діяльність ТОВ «Центр інноваційно-будівельних технологій» призупинено, виробниче обладнання підприємства опломбовано.

За результатами роботи комісії прийнято рішення в кінці червня 2016 року здійснити виїзд за участю членів комісії та громадськості на ТОВ «Центр інноваційно-будівельних технологій» для огляду виробництва та визначення думки місцевого населення щодо шкідливості виробничої діяльності підприємства.

IMG_1141