24.02.2020 — 12:21

Юні футболісти Ізяславщини – срібні призери міжнародного турніру з міні – футболу!

21 – 22 лютого 2020 року вихованці Ізяславської ДЮСШ взяли участь у Міжнародному турнірі з міні – футболу «Наше майбутнє», який було присвячено 80-річчю утворення Столінського району Республіки Білорусь. Турнір відбувся серед юнаків 2011 р. н. і молодше та проходив у місті Столін (Республіка Білорусь).

У змаганнях брали участь команди ДЮСШ, СДЮШОР, футбольних клубів, Академій футболу Білорусі та України.

Команду Ізяславської ДЮСШ представляли дев’ять юнаків під керівництвом Заслуженого тренера України, тренера команди Миколи Бойчука. Усі ігри турніру юніфут-залівці району провели на одному переможному подиху. І срібні медалі змагань тільки заохотять наших хлопців у майбутньому стати справжніми «золотими» чемпіонами!

Команди – призери Міжнародному турнірі з міні – футболу «Наше майбутнє» були нагороджені кубками, медалями та грамотами відповідного ступеня. Також за результатами змагань у номінації «кращий» гравець турніру» Дунь Арсен та Валентієв Марк були нагорожені пам’ятними призами .

Бажаємо нашій команді гольових передач, сильних і точних ударів, легких зустрічей, відсутності травм та, звичайно, перемог!

За матеріалами Ізяславської ДЮСШ