10.04.2021 — 14:24

Маргарита Козловська – срібна призерка чемпіонату України зі спортивної гімнастики

З 2 по 8 квітня у місті Кропивницький проходив чемпіонат України зі спортивної гімнастики. Загалом у змаганнях взяли участь майже 100 учасників з усіх областей України, серед яких були і 2 команди з Хмельниччини.

У складі команди дівчат були Козловська Маргарита, Мніца Вікторія, Василенко Анастасія, Коропецька Вікторія. Склад команди хлопців: Гонтківський Владислав, Гонтківський Віталій, Бриндак Андрій та Любченко Олександр. За результатами змагань наші команди посіли 4 та 6 місця відповідно.

В особистій першості вихованка Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді майстер спорту України Маргарита Козловська здобула срібну нагороду у фінальних змаганнях на опорному стрибку.

Наступний старт, на який буде готуватись Маргарита – це Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики Ukraine International Cup-2021, організатором якого є олімпійська чемпіонка Стелла Захарова, який відбудеться наприкінці травня.

Команди наших гімнастів підготували: Музика Андрій, Чепуренков Андрій , Білик Валентина, Шульжинська Олена, Шиманська Дарина.

Призерку чемпіонату України підготували Білик Валентина, Сочєлєв Микола та Шиманська Дарина.

Щиро вітаємо наших спортсменів з вдалим виступом та бажаємо нових досягнень та високих нагород!

За інформацією Хмельницького обласного центру
фізичного виховання учнівської молоді