01.06.2021 — 15:25

Благополуччя дітей – це пріоритетне та стратегічне завдання для кожного, – Сергій Гамалій

Сьогодні з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей голова облдержадміністрації Сергій Гамалій спільно з начальником Служби у справах дітей ОДА Ніною Магур та представниками силових структур відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей “Подолянчик”.

Розпочинаючи урочисту частину заходу, Сергій Гамалій привітав присутніх зі святом та вручив діткам подарунки від обласної державної адміністрації.

“Дитинство – це найважливіший період у житті кожного, особливий час коли дитина найбільше потребує захисту та підтримки. Для нашої держави благополуччя кожної дитини – це пріоритетне та стратегічне завдання. Тому ми, дорослі, зробимо усе для того, щоб діти зростали у мирі, злагоді, могли подолати усі труднощі на своєму шляху, отримували тепло та любов, а заклад, в якому ви навчаєтесь, цьому сприятиме,” – наголосив Сергій Вячеславович, звертаючись до вихованців “Подолянчика”.

В свою чергу, діти продемонстрували гостям свої таланти: декламували вірші, співали пісень, демонстрували танці.

Допомогли подарувати діткам справжнє свято і співробітники ювенальної превенції, музиканти поліцейського оркестру, спецпризначенці з виставкою спорядження та зброї, а також кінологи зі своїми чотирилапими помічниками.